Felelős partner az építésben

Hívjon minket: +36 30 327 3586   phone

Cégünk

marton imre vantrix kft ugyvezeto

Üdvözöljük Önt abban a reményben, hogy hamarosan üzleti partnereink, megrendelőink sorában köszönthetjük. Bemutatkozó levelünkkel, tevékenységeink ismertetésével szándékozunk felkelteni érdeklődését cégünk, a VANTRIX Építőipari és Kereskedelmi Kft iránt.

Tevékenységünket egyéni vállalkozói formában 1992-ben indítottuk.

1992-2008 között alvállalkozóként többek között a KEVIÉP Hungary Kft., Vikuv Hydrokomplex Vízkutató és Vízműépítő Kft.Nyír-Flop Holding Kft. és az COLAS-Alterra Zrt. partnereiként végeztünk, főleg mélyépítési kivitelezői munkát, valamint fővállalkozóként a MÁV Zrt. (Pályavasúti Üzletág) karbantartási és beruházási munkálatait láttuk el. Ezen munkák keretében számos önkormányzati, Európai Unió által támogatott beruházásban vettünk részt.

2007-ben a folyamatos fejlődésünknek köszönhetően megalapítottuk a VANTRIX Építőipari és Kereskedelmi Kft-t, építőipari kivitelezői feladatok kifogástalan minőségű, rövid és pontos határidővel történő elvégzésére.

2007-2013 között cégünk a Fővárosi Vízművek Zrt. által kiírt beruházásokban az Aqvatel Kft. generál alvállalkozójaként, víz és szennyvízhálózatok építésében és rekonstrukciójában, szerkezetépítésben, építőmesteri munkákban és karbantartási, felújítási munkákban, aszfalt, beton, murva és térkő burkolatú utak építésében felújításában, biztonságtechnikai beruházásokban vállalt szerepet.

2013. januártól az iparágban szerzett tapasztalatokat hasznosítva, és új munkaerő (fizikai és irodai) alkalmazásával és megbízásával, beindult cégünknél a több szakipart felölelő építési beruházások átfogó, komplett kivitelezése, melyhez stabil alapot nyújtanak a saját erőből rendelkezésre álló szakmai kompetenciák, és biztos hátteret nyújtanak az évek során kiépített alvállalkozói és beszállítói partnerhálózatunk.

Felméréseink azt mutatják, hogy a régiónk ingatlan állományának 70%-a műszakilag felújításra szorul, így okkal hisszük és örömmel tapasztaljuk, hogy a piacon folyamatos kereslet van, korrekt árszint mellett, határidőn belül teljesítő, megbízhatóan szolgáltató vállalkozásokra a szektorban.

A társaságunk vezetése az alapítás óta a folyamatos fejlődés és az innováció híve. Mindezek mellett rendre keressük az új kihívásokat, és várjuk ipari és lakás célú ingatlanok komplett és részfeladataira vonatkozó építésével kapcsolatos megkereséseket.

Marton Imre
Vantrix Kft. ügyvezető

 

Tanúsítványaink

 

––––– Kérdése van? –––––

Szeretne egy ingyenes szakértői
konzultációt vagy árajánlatra
lenne szüksége?