Felelős partner az építésben

Hívjon minket: +36 30 327 3586   phone

Urgyán-Jeles Lívia

"A 2019-es évben 3 családi ház szerkezetépítésére szerződtünk a Vantrix Kft-vel. Ebből egy földszintes, kettő emeletes. Szerkezetük tekintetében a falazat üreges kerámia, a födém monolit vasbeton. A kivitelezés szakszerű, igényes és terv szerinti. A felmerülő változásokat, akadályokat rugalmasan kezelték és oldották meg. A kedvenc mondatom, ami tökéletesen jellemzi a dolgozók pontosságát, a tervezőtől érkezett, aki művezetésre jött első alkalommal: “Még ilyet!!… itt még a garázs fala is milliméter pontosan stimmel, nem csak az ablakok nyílásmérete.” Reményeim szerint fogunk még együtt dolgozni a jövőben. Nyugodt szívvel ajánlom őket, hiszen többek közt a saját otthonomat is rájuk bíztam. "

Lázár Antal

"Nagyon meg voltunk elégedve az árajánlat készítéstől kezdve a hatósági bizonyítvány kiállításáig. A munkájuk mindig pontos és precíz volt. A falak vízszintesek és párhuzamosak voltak, így nagyon keveset kellett vakolásra, glettelésre költeni. Nem hallottuk, hogy majd vakolásnál, glettelésnél ki lesz javítva. :) Minden úgy néz ki, ahogy ki kell néznie. Ha bármi kérésünk volt, akkor teljesen rugalmasan állt Imre ezekhez. Mindig meg tudta oldani szakmailag, amit szerettünk volna. A lehetőségeket mindig felvázolta, a kérdéseinkre mindig érthető, pontos, precíz választ kaptunk. A határidőt mindig próbálta tartani, ha csúszás volt, akkor az önhibáján kívül történt. A munkafolyamatok jól össze voltak szervezve, folyamatos volt az építkezés. Talán mindenki számára egyik legfontosabb a költség. A kapott árajánlatot nem lépte túl. Ahol lehetett ott a lehető legolcsóbban, de minőségi termékek lettek beépítve.

Nagyon korrekt, megbízható cég, ami a mai világban nagyon fontos szempont. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!"

Igaz Zombor

"Elégedettek voltunk a teljes körű ügyintézéssel és tájékoztatással, a korrekt elszámolással, a felmerülő kérdések esetében történő tanácsadással. Bátran ajánljuk bárkinek, aki építkezéséhez, felújításához megbízható, tapasztalt, tőkeerős generálkivitelezőt keres."

Katalin (Debrecen)

"Néhány éve döntöttünk úgy, hogy építkezni szeretnénk. Megbízható, rugalmas és emberséges kivitelezőt kerestünk leendő otthonunk megépítéséhez, így találtunk rá a Vantrix Kft-re. Már az első egyeztetések alkalmával éreztük ügyvezető úr részéről a partnerséget és a nyitottságot. Felmerülő kérdéseinkre készségesen válaszoltak, mindig korrekt tájékoztatásban volt részünk, ami számunkra igen fontos szempont volt. Az esetleges változásokat, nehézségeket rugalmasan kezelték. Teljes mértékben elégedettek vagyunk a munkájukkal, jó szívvel ajánlom minden építkezés előtt állónak a Vantrix Kft-t."

Sz. A. (Debrecen)

"Ismerős ajánlása által kerültem kapcsolaba a Vantrix Kft-vel, akiket lakásom felújításával bíztam meg. Nagy örömömre szolgált, hogy a teljes folyamat alatt együtt tudtunk működni, kéréseimet mindig figyelembe vették és rugalmasan kezelték. A végeredménnyel teljes mértékben elégedett vagyok. Megbízható, barátságos, tapasztalt cég. Bátran ajánlom azóta én is minden ismerősömnek."

R. István (Budapest)

"Ha kőműves munkákhoz keresne szakembert, akkor én a Vantrix Kft-t ajánlom. Megbízható, gyors, precíz munkavégzés."

Péterffy Réka Júlia (Debrecen)

"Minőség, Pontosság, Szakszerűség, Válaszadási hajlandóság, Érték"